Miksi kannattaa valita Motkoti?

Kun viestintä pelaa ja aikataulu pitää, voi huoletta seurata remontin valmistumista.

Kerro, mitä asumiselta kaipaat – me toteutamme!

Kuuntelemme toiveesi tarkasti  ja huomioimme ne työskentelyn joka vaiheessa. Tutustu alla asiakkaidemme kokemuksiin!

Mukavuutta arkeen WC-remontilla ja eteisen päivityksellä

Tässä remontissa ei vältytty ulkoisilta yllätyksiltä! Anne Ikonen kertoo, miksi kaikku sujui loistavasti käänteistä huolimatta.

Airan ja Matin vanha kylpyhuone raikastui remontin
myötä kauttaaltaan.

Huhtikankaat saivat kotiinsa toisen WC:n kylpyhuoneremontin yhteydessä – Katso, millainen tuli!

{

Remonttivapaata vuosikausiksi

“Uudessa asunnossa ei tarvitse miettiä mitään remontteja moneen vuoteen. Kodissa viehättivät myös avaruus, korkea katto ja olohuone-keittiöratkaisu.”

Kim Meller

{

Ei tuputtavaa myyntiä

“Meillä piti vetää palovillaa piipun ympäri sekä purkaa ja uusia kosteita puurakenteita. Kattoremontin aika on myöhemmin.

Otimme yhteyttä moniin toimijoihin, mutta Motkoti oli ainoa, joka puuttui pelkästään ongelmaamme eikä yrittänyt myydä isompaa projektia, kuten kokonaista kattoremonttia.”

Marko Sutinen

{

Ystävällistä palvelua omalta kylältä

“Motkotin Miika on niin sanotusti oman kylän poika, hyvin ystävällinen. Kuin oltaisiin tunnettu entuudestaan! Arvostan sitä, miten tarkalla korvalla hän kuunteli ajatuksiani ja toi niihin asiantuntijan ehdotuksia.”

Päivi Lucander

{

Sujuvaa yhteydenpitoa myöhemminkin

“Kun on pienemmän firman kanssa tekemisissä, yhteydenpito on helpompaa. Isommissa yrityksissä voi olla vaikea tietää, kehen pitää olla yhteydessä ja milloin. Joskus on ollut hankalaa saada yhteys kodin myyjään kauppojen jälkeen ja saada vastauksia, mutta Motkotin yhteydenpito on toiminut myöhemminkin.”

Kim Meller

Olkkari uusiksi viikossa

“Sovimme, että remontti tehdään viikossa. Motkoti ylitti odotukset – kuin olisimme tulleet uuteen kotiin!”

{

Ei mitään reklamoitavaa

“Motkotilla oli ihan super palvelu, ja kaikki sujui hyvin. Vuositarkastuksessa ei tullut isompia juttuja, ja pienet jutut hoidettiin kaikki ajallaan. Näiden kahden vuoden aikana ei ole tullut mitään reklamoitavaa.”

Kim Meller

{

Erinomaista jälkeä

“Päätettiin kokeilla Motkotia, ja todella hyvä oli. Kun tulee uutta remontin tarvetta, varmasti lähetetään Motkotille taas tarjouspyyntö. Jälki oli hyvää, voin suositella ja olen suositellutkin!”

Marko Sutinen

{

Luottotekijän numero talteen

“Olen jo suositellutkin eteenpäin tätä yritystä, ja aion jatkossakin ottaa yhteyttä, jos tulee remonttitarpeita. Motkotilta muistutettiin myös, että työ on kotitalousvähennyskelpoista, saa vähentää verotuksessa 40 %.”

Virpi Krohns

{

Omalla kädenjäljellä

“Ehdimme mukaan päättämään kodin materiaaleista ja muusta, mitä sinne halusimme. Motkotin rakentaja oli iloinen tyyppi, jonka kanssa pystyi keskustelemaan siitä, mitä mieltä olemme ja millaisia ratkaisuja haluamme. Kaikki kävi tosi helposti, ja hyvä fiilis säilyi alusta loppuun saakka. Saatiin kaikki, mitä haluttiinkin.”

Kim Meller

{

Muuttopäivä piti tismalleen

“Olemme muuttaneet useamman kerran, ja yleensä aikataulut lykkääntyvät asuntokaupoilla. Motkotin kanssa aikataulu oli just sitä mitä sovittiin. Sovittu päivämäärä piti paikkansa. Se on harvinaista. Motkotin kanssa kaikki onnistui hyvin.”

Kim Meller

{

Äärimmäisen siistiä jälkeä

“Hyvin asiallista toimintaa, äärimmäisen siistiä jälkeä. Monesti tapetoinnista jää jotain jälkiä, mutta nyt ei jäänyt mitään. Jäljelle jääneet tapettirullat ja liisterit odottivat huoneessa nätisti, eikä mitään tarvinnut siivota.”

Virpi Krohns

{

Paikallinen kuuntelee aidosti

“Etsin lähtökohtaisesti paikallisia tekijöitä kodin viimeistelytöihin. Motkotin Miika kuunteli tarkkaan toiveeni ja ehdotti, miten kannattaa edetä. Työskentely oli hyvin rivakkaa, ja viestintä toimi hyvin Whatsappin kautta. Voin suositella lämpimästi!”

Päivi Lucander

{

Täsmällisyydestä sulka hattuun

“Motkoti otti yhteyttä heti, kun olin laittanut viestiä tapetointitarpeesta. Ei tarvinnut odotella vastausta päiväkausia.

Sulka hattuun täytyy antaa siitä, että olimme sopineet työn alkavan eräänä päivänä klo 7.30, ja tapetoija soitti ovikelloa täsmälleen klo 7.30. Yllättävää, yleensähän aika heittää varttitunnin suuntaan tai toiseen!”

Virpi Krohns