Vinyyliverhous suojaa talon vaivattomasti ja kestävästi

Motkoti Oy on vinyyliverhousten jälleenmyyjä ja ammattitaitoinen asentaja Pohjois-Karjalassa

Vinyyliverhous turvaa kodin vuosikymmeniksi

Vinyyli on erittäin kestävä ja täysin huoltovapaa rakennusten ulkoverhousmateriaali. Ulkonäöltään vinyyliverhous on kuin perinteinen suomalainen laudoitus, ja Suomesta löytyykin jo tuhansia vinyyliverhottuja taloja.

Vinyyliverhous ei kaipaa huoltoa – pesu riittää!

Vinyyliverhouksen voi valita niin remonttikohteeseen kuin uudisrakennukseen. Suomen vaihtelevissa olosuhteissa se suojaa  myrskyiltä, pakkasilta ja auringonpaahteelta. Aito kanadalainen materiaali sopii myös sisäverhoukseen esimerkiksi tiloissa, joihin vaaditaan äärimmäisen kulutuksen kestoa.

Kattavat tiedot, videoita ja muita materiaaleja vinyyliverhouksesta löydät osoitteesta vinyyliverhous.fi.

Kuin perinteikäs puuverhoilu mutta kestävämpi

Tästä näet vinyyliverhouksia esimerkkikohteissa!

Tehokasta suojaa

Vinyyli on tiivistä ja UV-suojattua materiaalia, joka tuo turvaa kotia ympäri vuoden. Materiaali säilyttää joustavuutensa myös paukkupakkasilla.

Ympäristöystävällinen materiaali 50 vuoden takuulla

Vinyyliverhous kestää kauniina vuosikymmenten ajan, ja valmistajat myöntävätkin sille usein elinikäisen takuun. Suomen lain mukainen maksimitakuu on kuitenkin 50 vuotta.

Kustannustehokas

Läpivärjätty vinyyli ei tarvitse maalausta tai huoltoa, joten ylläpitokustannukset pysyvät erittäin pieninä. 

{

Remonttivapaata vuosikausiksi

“Uudessa asunnossa ei tarvitse miettiä mitään remontteja moneen vuoteen. Kodissa viehättivät myös avaruus, korkea katto ja olohuone-keittiöratkaisu.”

Kim Meller

{

Tervetuloa uudelleenkin!

“Päätettiin kokeilla Motkotia, ja todella hyvä oli. Kun tulee uutta remontin tarvetta, varmasti lähetetään Motkotille taas tarjouspyyntö. Jälki oli hyvää, voin suositella ja olen suositellutkin!”

Marko Sutinen

{

Palvelua omalta kylältä

“Motkotin Miika on niin sanotusti oman kylän poika, hyvin ystävällinen. Kuin oltaisiin tunnettu entuudestaan! Arvostan sitä, miten tarkalla korvalla hän kuunteli ajatuksiani ja toi niihin asiantuntijan ehdotuksia.”

Päivi Lucander

{

Äärimmäisen täsmällistä

“Äärimmäisen täsmällistä. Seinä oli tapetoitu puoleenpäivään mennessä. He toivat tarvittavat tapetointivälineet mukanaan, eli meidän ei tarvinnut hankkia sen kummempaa.”

Virpi Krohns

Ulkoverhoukset avaimet käteen -toteutuksena, vankalla ammattitaidolla

Motkoti Oy hoitaa kotien ulkoverhousremontit ja uudiskohteiden verhoilut Pohjois-Karjalan alueella. Teemme työmme tehokkaasti, huolellisesti ja yli 20 vuoden kokemuksella.