Paikalliset osaajat palveluksessasi

Tärkein tavoitteemme on onnellinen asiakas – kuuntelemme asumisen tarpeesi tarkalla korvalla

Rakentamisen ja remontoinnin luottotekijät

Turvalliset, toimivat ja asukkaidensa näköiset kodit ovat meidän intohimomme – yli 20 vuoden kokemuksella! Motkoti Oy:n tiimi palvelee sinua kaikissa kodin sisä- ja ulkoremonteissa sekä uudisrakentamisessa. Laadimme tarjouksen aina todellisen tarpeesi mukaan. Kartoitetaan yhdessä, mitä asumiselta kaipaatte!

Miika Ruotsalainen

“Innostuin rakennus- ja remonttitöistä vuonna 2003, kun sain kutsun töihin rakennuksille. Siitä lähtien olen työskennellyt rakentamisen ja remontoinnin parissa. Olen rakentanut muutamia kymmeniä rakennuksia eri valmiuksilla – osan täysin valmiiksi, osan levypinnalle. Perheeni käyttöön olen rakentanut peräti kolme taloa piharakennuksineen: autotalleineen, saunoineen ja liitereineen.

Teen remontteja täysin laidasta laitaan, ja kokemusta on kertynyt hyvin eri-ikäisistä rakennuksista, 1800-luvulta aina viime vuosille. Suosikkiremonttejani ovat kylpyhuoneremontit. Niissä käden ja silmän yhteistyön täytyy toimia täydellisesti. Elementtirakentamisessa ja kattoremonteissa olen elementissäni mittatarkkuuteni, matikkataitojeni ja urakkaluonteeni vuoksi.

Intohimoni on tehdä nopeasti ja kuitenkin tarkasti, näin yllätetään positiivisesti monet asiakkaat!”

Noora Rummukainen

“Olen aina ollut kiinnostunut rakennus- ja remonttialasta. Aiemmin tein purkutöitä, mutta rakentaessa ja remontoidessa pääsee tekemään monipuolisesti kaikenlaista. Projekteja on takana jo lukuisia, ja näissä hommissa oppii todella paljon.

Työssäni parasta on se, että saa tehdä käsillään ja näkee suoraan oman työn jäljen. Erityisen palkitsevaa on, kun saa valmiiksi laatoituksen, lattian, maalaustyön tai tapetoinnin. Eli pinnat ovat sitä aivan ominta!”

Aapo Hirvonen

“Rakentamisessa ja remontoinnissa parasta on oman kädenjäljen näkyminen ja työn sopiva fyysisyys. Olen “hifistelijäluonne”, ja siksi innostun varsinkin projektien loppusilauksista. Tarkkuus pääsee eniten edukseen pintatöissä ja viimeistelyissä, kuten laminaattien asennuksessa, listoituksissa sekä levytys- ja panelointitöissä.

Olen työskennellyt rakennus- ja remonttialalla nyt muutaman vuoden ajan. Koulutustaustani on LVI-puolella, mutta lopulta rakentaminen, remontointi ja käsillä tekeminen veivät mukanaan.

Tekemällä oppii!”