Kaikki tarvittava kerralla kuntoon – WC-remontti ja eteistilojen päivitys tuovat nyt mukavuutta arkeen

Motkodista on moneksi! Toteutimme asiakkaallemme WC-remontin yhteydessä myös ulkoeteisen remontin sekä pikkuhommia, kuten maalaustöitä ja sisäeteisen kaappien vaihdot. Anne Ikonen kertoo, miten yhteistyö paikallisen ja kokeneen yrityksen kanssa onnistui ulkoisista yllätyksistä huolimatta.

Hyviä ehdotuksia WC-remontin toteutukseen

Anne Ikonen etsi miehensä kanssa WC-remontin ja muiden tarvittavien töiden toteuttajaksi osaavaa ja huolellista remonttikumppania. “Pyysin useita tarjouksia, ja monet kävivät myös paikan päällä. Motkodin tarjous oli hyvä, ja kaikki tuntui muutenkin sujuvan jouhevasti”, Anne muistelee yhteistyön ensimmäisiä askelia.

Motkodin huoleksi voi laskea niin pienet kuin suuret remonttitarpeet, ja toiveita on hyvä pallotella yhdessä eteenpäin. “Miikalla oli paljon ideoita, ja hän osasi olla tukenamme päätöksissä. Häneltä tuli erinomaisia ehdotuksia esimerkiksi pintamateriaaleihin, joilla saisimme WC:hen haluamamme tehosteseinän”, Anne kertoo.

Ennen ja jälkeen.

Itse Lapissa, kaapistot terminaalissa – miten tässä käy?

Anne suuntasi miehensä kanssa remontin ajaksi Lappiin. “Alun perin meidän oli tarkoitus koota itse Ikealta tilaamamme kaapistot, mutta paketit eivät saapuneet ajoissa. Pieni paniikkihan siinä iski. Siinä sitten mietittiin, että eihän kaappeja voi uloskaan jättää ja onko ihmisiä paikalla, kun paketti tuodaan. Se oli hirveää. Matkalla yritettiin katsoa, missä postipaketit menevät ja kuinka monessa osassa, ja sitten ne ovat jääneet jonnekin terminaaliin”, hän huokaisee.

Onneksi viestintä Motkodin kanssa toimi. “Viestittelin matkalta Miikalle, voisivatko he lisätä kaappien kasauksen listalleen. Emme olleet laskeneet sitä numeroihin tai aikatauluihin. Miika vastasi nopeasti, ja kaikki oli kunnossa. Heti kun laitoin huolenaiheen, kaikki hoitui helposti. Loppu hyvin, kaikki hyvin”, Anne sanoo.

Ennen ja jälkeen.

Motkodin kanssa kaikki hoitui kuten sovittiin

Alusta asti mukana kulkenut tunne sujuvasta yhteistyöstä näkyy nyt lopputuloksessa eli uusituissa eteistiloissa ja WC:ssä. “Olen ollut erittäin tyytyväinen niin kaikkiin materiaalivalintoihin kuin siihen, miten arki toimii remontin jälkeen”, Anne kehuu.

Hän voisi suositella Motkodin remontteja muillekin: “Se on selvä! Asiat hoituvat niin kuin on sovittu. Aikataulut pitävät ja viestintä on hyvää. Motkodilla he todella tietävät mitä tekevät!”

Unelmien koteja 20 vuoden kokemuksella

Kerro meille, millainen koti palvelisi teitä parhaiten. Voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa remontoinnin ja rakentamisen kysymyksissä – me toteutamme unelmiesi asuintilat tarkasti kuunnellen ja kokeneen tekijän ottein!