Remontteja ja uusia koteja

Kattoremontit, huoneistoremontit, uudiskohteet – toteutamme kodin kaikki rakennus- ja remonttityöt

Suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne asunto

Me rakennamme ja remontoimme vaikka koko kodin: hoidamme rakennustyöt sokkeleista viimeistelyihin ja uudistamme vanhaa lattiasta kattoon. Tarvitsitpa sitten täysin uutta kotia, kattoremonttia, kokonaisvaltaista kylpyhuone- tai keittiöremonttia tai pintojen päivitystä, tartumme toimeen tehokkaasti ja huolella.

Palvelumme

Me toteutamme toiveiden mukaiset uudisrakennukset sekä huoneisto- ja ulkoremontit. Työmme on pääosin kotitalousvähennyskelpoista, ja remontoimme tilan kuin tilan vaivattomana avaimet käteen -pakettina.

Kattoremontit

Katto on koko kodin suoja. Hoidamme vaativatkin kattoremontit vankalla ammattitaidolla. Uuden, turvallisen katon alla arjen on hyvä jatkua.

Kylpyhuoneet

Toimiva kylpyhuone on sujuvan elon perusta. Oikein valitut materiaalit tuovat päiviin sopivasti luksusta. Moderneja linjoja, tehoneliöitä hyötykäyttöön, spa-tunnelmaa – vai kenties näitä kaikkia? Kerro sinä, me toteutamme!

Uudisrakentaminen

Löysitkö täydellisen tontin unelmakodille? Meillä on pitkä kokemus uudisrakentamisesta, ja olemme rakentaneet koteja alusta loppuun. Viimeistelemme uudisasunnon aina muuttovalmiiksi asti.

Unelmien koteja 20 vuoden kokemuksella

Kerro meille, millainen koti palvelisi teitä parhaiten. Voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa remontoinnin ja rakentamisen kysymyksissä – me toteutamme unelmiesi asuintilat ammattilaisen otteella ja avaimet käteen -periaattella!

  {

  Remonttivapaata vuosikausiksi

  “Uudessa asunnossa ei tarvitse miettiä mitään remontteja moneen vuoteen. Kodissa viehättivät myös avaruus, korkea katto ja olohuone-keittiöratkaisu.”

  Kim Meller

  {

  Tervetuloa uudelleenkin!

  “Päätettiin kokeilla Motkotia, ja todella hyvä oli. Kun tulee uutta remontin tarvetta, varmasti lähetetään Motkotille taas tarjouspyyntö. Jälki oli hyvää, voin suositella ja olen suositellutkin!”

  Marko Sutinen

  {

  Palvelua omalta kylältä

  “Motkotin Miika on niin sanotusti oman kylän poika, hyvin ystävällinen. Kuin oltaisiin tunnettu entuudestaan! Arvostan sitä, miten tarkalla korvalla hän kuunteli ajatuksiani ja toi niihin asiantuntijan ehdotuksia.”

  Päivi Lucander

  {

  Äärimmäisen täsmällistä

  “Äärimmäisen täsmällistä. Seinä oli tapetoitu puoleenpäivään mennessä. He toivat tarvittavat tapetointivälineet mukanaan, eli meidän ei tarvinnut hankkia sen kummempaa.”

  Virpi Krohns