Avaimet käteen -remontteja ja uusia koteja

Motkoti Oy toteuttaa sisä- ja ulkoremontit sekä uudisrakennusprojektit Pohjois-Karjalan alueella

Koteja 20 vuoden kokemuksella

Motkoti Oy tarjoaa tarkkaa työnjälkeä sovitussa aikataulussa ja vaivattomasti avaimet käteen -toteutuksena. Olemme tehokkaasta ja huolellisesta työskentelystä tunnettu perheyritys.

Tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas. Työmme on pääosin kotitalousvähennyskelpoista, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelumme

Yksi huone vai koko asunto? Meiltä onnistuvat kodin kaikki remonttityöt sisällä ja ulkona. Kuuntelemme tarkasti asumisen toiveesi ja toteutamme remontin sinulle huolettomana avaimet käteen -pakettina.

Kattoremontit

Katto on koko kodin suoja. Hoidamme vaativatkin kattoremontit tehokkaasti, tarkasti ja vankalla ammattitaidolla. Uuden, turvallisen katon alla arjen on hyvä jatkua.

Kylpyhuoneet

Toimiva kylpyhuone on sujuvan elon perusta. Oikein valitut materiaalit ja valaistusratkaisut tuovat päiviin sopivasti luksusta. Moderneja linjoja, tehoneliöitä hyötykäyttöön, spa-tunnelmaa – vai kenties näitä kaikkia? Suunnitellaan yhdessä teille parhaiten sopiva kylpyhuone!

Uudisrakentaminen

Löysitkö täydellisen tontin unelmakodille? Meillä on pitkä kokemus uudisrakentamisesta, ja olemme rakentaneet koteja useammalle perheelle alusta loppuun. Viimeistelemme uudisasunnon aina muuttovalmiiksi asti.

Referenssikohteet

Motkoti Oy on luotettava rakennuskumppani, jonka harteille voi huoletta laskea koko rakennus- tai remonttiprojektin.

Uudiskohde, Kontiolahti

Rakensimme Kontiolahteen modernin ja viihtyisän omakotitalon (168 m²) avaimet käteen -periaatteella, pohjatöistä viimeiseen listaan saakka.

Autotalli, Kontiolahti

Kontionlahden kohteeseen rakennettiin myös autotalli. Toteutimme tallin rungon, ulkovuoren ja sisälevytyksen. Muut työt asiakas teki itse.

Autotallin rakennustyöt, Joensuu

Joensuussa rakensimme autotallin perustukset ja rungon säältä suojaan ja asensimme kohteeseen peltikaton.